Τα βλέμματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League, με τα «φώτα» να πέφτουν κυρίως σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λαμία.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (16:00), η φορμαρισμένη ΑΕΚ των τριών σερί νικών στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον πολύ καλό μέχρι στιγμής Ατρόμητο στην «OPAP Arena». Η Ένωση περνάει ένα πάρα πολύ καλό διάστημα, με τον Ματίας Αλμέιδα να περνάει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του, κάτι που φαίνεται πως βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αργεντινός κόουτς δεν θα έχει σε αυτό το ματς τους Σιντιμπέ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αντίθετα στην αποστολή είναι ο Στάνκοβιτς που ξεπέρασε την ίωση, αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Ατρόμητος από την άλλη που προέρχεται από τη νίκη με τον ΠΑΣ, θα βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς απουσίες, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Λαμία στις 19:30. Το «τριφύλλι» που έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα, μόνο με νίκες, στοχεύει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο και να φτάσει στο 8Χ8.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής προπονούταν ατομικά, ακολουθώντας μάλιστα ειδική θεραπεία.

Εκτός τέθηκαν οι Κώτσιρας και Σπόραρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΑΕΚ – Ατρόμητος 16:00

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 18:00

Λαμία – Παναθηναϊκός 19:30

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 20:30

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook