Νοικοκυράκης στον Athletic: «Είναι θέμα χρόνου να βρει ο ΟΦΗ τον δρόμο του»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την Κηφισιά, το πρωτάθλημα της Super League 2, τον ΟΦΗ, αλλά και την κλήρωση με την πρώην ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή παραχώρησε ο Ηρακλειώτης παίκτης της Κηφισιάς, Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στην Κηφισιά, όσο και στον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματά που έχει λόγω της κλήρωσης που έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όσα είπε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης:

Για το πως είναι τα πράγματα στην Αθήνα: «Δόξα το Θεό, είναι όλα μία χαρά στην Αθήνα. Έχω προσαρμοστεί».

Σχετικά με την «μαραθώνια» προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα: «Εμείς από όταν ξεκινήσαμε είπαμε ότι θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποτε χρειαστεί. Πιστεύω ότι η δουλειά θα φανεί. Όταν αποφασιστεί ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, όπως είμαστε και τώρα».

Για τους υψηλούς στόχους της Κηφισιάς: «Ο πρώτος στόχος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ελπίζω μέσα από καλό ποδόσφαιρο να κάνουμε μία καλή χρονιά και ποιος ξέρει, ίσως μας βγάλει κάπου αλλού αυτό. Θα δείξει ο χρόνος».

Για το πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι είμαστε σε μία ομάδα νοικοκυρεμένη, έχει πλάνο, είναι όλα πολύ καλά και λειτουργεί επαγγελματικά. Όσον αφορά το πως το αντιμετωπίζουμε εμείς, είμαστε στην αναμονή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τώρα για τους άλλους ποδοσφαιριστές, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα περνούν δύσκολα. Αυτή η κατηγορία έτσι είναι, δυστυχώς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και για τα άλλα παιδιά, αλλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα όσο πιο σύντομα γίνεται».

Για την κλήρωση με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδος: «Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα χαρά, διότι πρώτα από όλα η ομάδα μου θα αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα. Άρα, θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι πιστεύω, γιατί κι εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία παίζει ποδόσφαιρο, όπως είναι και ο ΟΦΗ. Θα δω και παιδιά που συνεργάστηκα, φίλους μου, που τους εκτιμώ και τους χαίρομαι και είναι ένα συναίσθημα χαράς και μόνο».

Αναφορικά με το εάν παρακολουθεί τον ΟΦΗ μετά την αποχώρησή του: «Προσπαθώ να βλέπω κάποια παιχνίδια. Γενικά μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και παρακολουθώ κάποια παιχνίδια, αλλά βλέπω και την ομάδα του ΟΦΗ. Είναι μία ομάδα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Σίγουρα υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα τα λύσει και πως σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Είναι μία δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστώ πως σύντομα θα βρει τον δρόμο της».

Σχετικά με το τι έχει ξεχωρίσει από τον φετινό ΟΦΗ: «Στην αρχή ήταν λίγο ειδικών περιστάσεων τα παιχνίδια, είχε πολλούς τραυματισμούς και δεν είχε βάθος η ομάδα. Το καλό σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι έπαιξαν κάποια μικρά παιδιά που στο μέλλον μπορεί να κάνουν κάτι στην ομάδα του ΟΦΗ. Η ομάδα φαίνεται να βελτιώνεται ματς με το ματς, και υπάρχει βελτίωση. Το πλάνο πιστεύω βγαίνει, το να παίρνει η ομάδα αποτελέσματα μέσα από καλό ποδόσφαιρο».

Για το Νίκο Νιόπλια: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει δείξει την δουλειά του. Ελπίζω ο οργανισμός του ΟΦΗ να βρει τη λύση και να ανακάμψει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον δρόμο της, είχε κάποια αποτελέσματα που ήταν άδικα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το τι έχει ξεχωρίσει από τον φετινό ΟΦΗ: «Σίγουρα κρατάει τον χαρακτήρα που έχει χτίσει εδώ και 4 χρόνια ο ΟΦΗ. Έχει την έδρα του που είναι η δύναμή του, και προσπαθεί με παιδιά, πχ Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Μανδά, να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ωραίο για κάθε ομάδα στην Ελλάδα να το κάνει αυτό».

Σχετικά με την εμπειρία της Κηφισιάς: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Όλα τα πράγματα είναι πολύ σωστά και οργανωμένα. Οι άνθρωποι που υπάρχουν στην ομάδα είναι έμπειροι, σωστοί, έχουν παραστάσεις. Έχει πολύ καλές προδιαγραφές για να κάνει κάτι είτε φέτος, είτε μελλοντικά. Είναι μία πολύ σωστή ομάδα που πιστεύω ότι θα μπορούσε να σταθεί και στην Super League 1».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή: «Η ομάδα έχει πολύ βάθος, και δεν έχει να κάνει αν είσαι επιλογή του προπονητή ή όχι. Πολλοί παίκτες ήταν επιλογή του, όχι μόνο εγώ. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ βάθος και ότι υπάρχουν πολύ ποδοσφαιριστές. Αυτό χρειάζεται σε τέτοιες ομάδες, γιατί μπορεί να χρειαστεί να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και με καλούς ποδοσφαιριστές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook