Ομιλάρα βάλε ένα γκολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πρέπει ο ΟΦΗ να επιτεθεί και να βγάλει φάσεις και η φτωχή δημιουργική και εκτελεστική του συμπεριφορά στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από επτά αγωνιστικές, είναι ολοφάνερο πως ο ΟΦΗ ψάχνεται σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του. Από την αμυντική του λειτουργία μέχρι και την δημιουργική που αποτελεί και το μεγαλύτερο αγκάθι. Μόλις 5 γκολ έχει πετύχει η ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο φετινό πρωτάθλημα εκ των οποίων μόλις τα 2 έχουν επιτευχθεί σε κανονική ροή αγώνα, αυτό που πέτυχε ο Χουάν Νέιρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο και εκείνο του Μπαλογιάννη με τον Παναιτωλικό.

Τα υπόλοιπα τρια γκολ που έχει πετύχει ο ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα, προέρχονται τα δύο εξ’ αυτών από στατικές φάσεις με τον ίδιο σκόρερ (Διαμαντής) και ένα αυτογκόλ – αυτό του Ντόι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μόλις τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει λιγότερα γκολ από τον ΟΦΗ (Ιωνικός, Λεβαδειακός, Λαμία) και βέβαια αυτός είναι και ο κυριότερος παράγοντας της φτωχής βαθμολογικής συγκομιδής του στην Superleague.

Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που προκύπτει από τις στατιστικές κατηγορίες αφού ο ΟΦΗ δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, βέβαια το ένα φέρνει το άλλο, με αποτέλεσμα να είναι ουραγός του πρωταθλήματος με μόλις 44 τελικές προσπάθειες έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Στα Γιάννενα είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το γκολ, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης και μένει να φανεί τι βελτίωση θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ παίζοντας όχι απέναντι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, αλλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 15 γκολ παθητικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook