Με 4-3-3 στα Γιάννενα ο ΟΦΗ | Κρίνονται δύο θέσεις σε κέντρο, επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας επαναφέρει και μονιμοποιεί το 4-3-3 όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης και από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως έδειξε και στην προπόνηση ο Νίκος Νιόπλιας μονιμοποιεί το 4-3-3 από την στιγμή που τα προβλήματα για τον ΟΦΗ έχουν μηδενιστεί, πέραν των γνωστών απόντων Νέιρα και Τσιλιανίδη.

Όπως φαίνεται θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ η επιστροφή του Ντιουσέ προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον ίδιο το Νιόπλια καθώς καλείται να αφήσει εκτός βασικού σχήματος έναν εκ των Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο μιας και είναι δεδομένη η παρουσία του Τζον Τοράλ.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί ποια θα είναι η τριάδα που θα επιλέξει στην επίθεση με δεδομένη την παρουσία των Γκερέρο, Ντίκο καθώς πλέον είναι διαθέσιμοι και οι Μπιφουμά, Τζου για την μια από τις δύο πλευρές. Ο Χρήστος Μανδάς μονιμοποιείται κάτω από την εστία του ΟΦΗ ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Λάρσον, Μπαλογιάννη, Βούρο και Διαμαντή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook