Ο κόσμος είναι εκεί: 6ος στα εισιτήρια – Διπλάσια από τον επόμενο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τους αριθμούς.

Με την προσμονή πως η ίδια η ομάδα θα επιστρέψει μέσα στα γήπεδα την συμπαράσταση του κόσμου της, το “Γεντί Κουλέ” – δύο χρόνια μετά το πλήρες άνοιγμα των εξεδρών είναι ένα πραγματικό καμίνι. Μια ατμόσφαιρα που θυμίζει παλιές, καλές εποχές όταν ο κόσμος αδημονούσε να να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και οι οποίες κόντευαν να ξεχαστούν, την τελευταία διετία, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για τον κορονοϊό.

Μετά από έξι αγωνιστικές με τον ΟΦΗ να έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο, βρίσκεται στην έκτη θέση της λίστας τόσο με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν διατεθεί, όσο και κατά μέσο όρο. Ο ΟΦΗ μετά από έξι αγωνιστικές έχει διαθέσει 16.983 εισιτήρια με τον μέσο όρο να ανέρχεται στις 4.245 ενώ ήδη έχουν γίνει δύο sold out με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικό της υπεροχής του κόσμου του ΟΦΗ και της καταπληκτικής του παρουσίας στο γήπεδο φέτος είναι πως η αμέσως επόμενη ομάδα, που είναι ο Παναιτωλικός έχει διαθέσει τα μισά εισιτήρια από ότι εκείνος και συγκεκριμένα 7.043.

Όλη η παραπάνω ανάλυση είναι και ένα δείγμα της συμπαράστασης του κόσμου του ΟΦΗ που παρά το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα πηγαίνει στο γήπεδο προκειμένου να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές και να αποτελέσει ένα σημαντικό στήριγμα για τα παιχνίδια. Και σε αντιδιαστολή μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ μετράει τρεις ήττες στο Ηράκλειο και μια ισοπαλία.

Η σχετική λίστα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook