Οτιδήποτε λιγότερο από 10-12 βαθμούς μέχρι τις 13 Νοέμβρη θα είναι αποτυχία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου και με τα ντέρμπι να έχουν “φύγει” από το Ηράκλειο όπου απαιτείται να κάνει το απόλυτο και παράλληλα να επιδιώξει το τρίποντο στην Ήπειρο.

Έξι παιχνίδια απέμειναν για το τέλος του πρώτου γύρου που ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου και ο ΟΦΗ αφού αφήνει πίσω του τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό τους οποίους υποδέχτηκε στο Ηράκλειο, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο “Γεντί Κουλέ” Λαμία, Ιωνικό και Λεβαδειακό ενώ την επόμενη Κυριακή πάει στην Ήπειρο για ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την βαθμολογία ν’ αντικατοπτρίζει την, μέχρι τώρα, εικόνα του ΟΦΗ δεν υπάρχει από εδώ και στο εξής κανένα περιθώριο για απώλειες εκτός προγράμματος. Γιατί εντός προγράμματος είναι μόνο οι νίκες στο Ηράκλειο απέναντι στις παραπάνω ομάδες και παράλληλα να επιχειρήσει να φύγει από τα Γιάννενα με τo τρίποντο. Συμπερασματικά, ο ΟΦΗ των τεσσάρων βαθμών σε επτά αγωνιστικές θα πρέπει να πάρει 10 με 12 βαθμούς στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Ιωνικό και Λεβαδειακό γιατί σε διαφορετική περίπτωση αφενός θα μπει σε βαθμολογικές περιπέτειες και αφετέρου θα έχει κλείσει έναν γύρο που μόνο αποτυχημένος μπορεί να θεωρηθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook