Συγκλονίζει ο Κάρολ για τον αλκοολισμό: “Έφτασα κοντά στον θάνατο – Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που με έβαλε πάλι στο παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ μίλησε στον ΠΣΑΠΠ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πως έφτασε κοντά στον θάνατο λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο Ρόι Κάρολ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ το 2011 όταν και επέστρεψε στην δράση και πως η έλευση του στην Κρήτη του έσωσε την ζωή αλλά και την καριέρα.

Ο Βορειοϊρλανδός παραδέχθηκε ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο και θα κατέληγε αν δεν σταματούσε, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο πλήγωσε την οικογένειά του αλλά και το πώς πήρε απόφαση να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

«Δεν πλήγωνα μόνο τον εαυτό μου, αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν μου άρεσε αυτό που αντίκριζα. Θέλω να εξωτερικεύσω όσα πέρασα ώστε να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αν δεν μιλήσεις, θα αντιμετωπίσεις μεγαλύτερα προβλήματα αργότερα. Η συμβουλή μου είναι μίλα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Υπάρχουν πολλοί ειδικοί που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Είναι εμπιστευτικό».

Δείτε τα όσα είπε ο Ρόι Κάρολ:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook