Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μανδάς
Ο αδιαμφισβήτητος mvp του ΟΦΗ. Πιάνει τετ α τετ στο 0-0, αποκρούει το πέναλτι, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Δικαίωσε τον Νιόπλια για την επιλογή του να τον ξεκινήσει βασικό.

Μαρινάκης
Αμυντικά ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, έσβησε τον Μπιέλ με τον Ισπανό να μην απειλεί καθόλου, επιθετικά είχε καλή χημεία με τον Λάρσον.

Μπαλογιάννης
Σε ακόμα ένα παιχνίδι η απόδοση του κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αμυντικά άντεξε ακόμα και κόντρα στον φρέσκο Ροντρίγκεζ, επιθετικά βρήκε χώρους στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε πολύ καλή συνεργασία με το Ντίκο.

Βούρος
Η απόδοση του κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, κατάφερε να σταματήσει τον Μπακαμπού σε όλο το παιχνίδι. Στο γκολ της ισοφάρισης κάνει λάθος πάσα στον Λάρσον με αποτέλεσμα να έρθει το 1-1.

Διαμαντής
Αλάνθαστος σε ένα ακόμα παιχνίδι, βγήκε πρώτος στην μπάλα σε κάθε διεκδίκηση της, προσπάθησε να βγάλει αρκετές φορές τον ΟΦΗ στην επίθεση.

Μεγιάδο
Βγαίνοντας ως αριστερός εσωτερικός χαφ για να πιέσει στην πρώτη πάσα έκανε αρκετή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ξεκάθαρα από δυνάμεις, κάνει ένα ανούσιο πέναλτι και δίχως λόγο και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

Περέα
Η παρουσία του Ισπανού κινήθηκε σε ψηλό επίπεδο. Φάνηκε περισσότερο μετά την έξοδο του Τοράλ όταν και έπρεπε να κουβαλήσει την μπάλα προς την περιοχή του Ολυμπιακού.

Τοράλ
Προσπάθησε να γίνει επιθετικός προς την περιοχή του Ολυμπιακού, η παρουσία του ήταν κριτήριο και με εξαίρεση κάποιες εμπνεύσεις που κινήθηκε προς τα δεξιά δεν μπόρεσε να γίνει δημιουργικός.

Λάρσον
Παίζοντας ως δεξιός χαφ, βοήθησε περισσότερο αμυντικά παρά επιθετικά. Παρ’ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ολυμπιακού ενώ στο δεύτερο έπαιξε ως κεντρικός χαφ.

Ντίκο
Ήταν επιθετικός, βοήθησε πολύ ανασταλτικά γυρνώντας πίσω για να βοηθήσει τον Μπαλογιάννη στις αλληλοκαλύψεις. Στοίχησε για τον ΟΦΗ η έξοδος του.

Γκερέρο
Δεν φάνηκε πολύ δίχως να έχει την αποκλειστική ευθύνη αφού σε κάποις περιπτώσεις ήταν απομονωμένος. Πίεσε τα στόπερ του Ολυμπιακού μέχρι τέλους αλλά γενικά ήταν ακίνδυνος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τζου
Δεν βοήθησε καθόλου

Ντουρμισάι
Έπαιξε ως δεξιός εξτρέμ δίχως να γίνει απειλητικός

Ντιουσέ
Ο Σενεγαλέζος έπαιξε αρχικά αριστερά, στην συνέχεια στον άξονα δίχως να συνεισφέρει κάτι ούτε δημιουργικά, ούτε ανασταλτικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook