Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Sdna.gr: “Δύο μπαλιές πάρε-βάλε από Χάμες και Βαλμπουενά σε Γκάρι και Μπακαμπού αντίστοιχα, έσωσαν τον Ολυμπιακό που γύρισε το παιχνίδι στο Ηράκλειο και νίκησε τον ΟΦΗ 2-1”.

To10.gr: “Με γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Μπακαμπού (81’), ο Ολυμπιακός γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, επικρατώντας των Κρητικών με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40’ με αυτογκόλ του Ριχάρδου Ντόι, αλλά οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν σε μια σπουδαία ανατροπή”.

Sport24.gr: “Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σημαντικό διπλό στο Ηράκλειο επικρατώντας του ΟΦΗ 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος με το αυτογκόλ του Ντόι στο 40′, ανέβασαν την πίεσή τους στο δεύτερο μέρος, με τους Γκάρι Ροντρίγκες (58′) και Μπακαμπού (81′) να ανατρέπουν το παιχνίδι”.

Gazzeta.gr: “Σε ένα ματς που φαινόταν να στραβώνει (αυτογκόλ Ντόι, χαμένο πέναλτι Χάμες), ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και τον Μπακαμπού λυτρωτή, έκανε την ανατροπή και έφυγε νικητής από το Ηράκλειο με το 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες το πρώτο γκολ των Πειραιωτών.

Sport-fm.gr: “Έβαλε το χέρι του ο Μίτσελ και έφυγε αλώβητος από την Κρήτη ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες ήταν κακοί στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός με τις αλλαγές του άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας του που πέρασε με ανατροπή (1-2) από το «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook