Ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και ήττα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός για 45 λεπτά αλλά στην επανάληψη δεν διεκδίκησε τίποτα και ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Ο Διαμαντής με τον Βούρο ξεκίνησαν στο κέντρο της άμυνας και οι Μπαλογιάννης, Μαρινάκης βρέθηκαν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μεγιάδο, Περέα, Τοράλ και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο, με τους Ντίκο και Λάρσον αριστερά και δεξιά στα «φτερά».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά, απειλώντας με τον Γκερέρο στο 5’ και με τον Ντίκο στο 14’, ενώ είχε την κατοχή της μπάλας, όπως και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ολυμπιακός απειλούσε κυρίως με τον Μασούρα, και είχε μία μεγάλη στιγμή στο 34’ να ανοίξει το σκορ με προβολή εξ επαφής από τον Μπακαμπού που απέκρουσε ο Μανδάς. Στο 38’, ο Ολυμπιακός έχασε τον Άβιλα με τραυματισμό και στη θέση του πέρασε ο Βρουσάι.

Στο 41ο λεπτό το «Γεντί Κουλέ» πήρε φωτιά, όταν ο Ντόη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη και με αυτογκόλ έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ στο σκορ. Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε νωρίς, με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να απορροφήσει την πίεση.

Ο Μίτσελ πέρασε στο ματς τους Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες στις θέσεις των Μασούρα και Ντόη, γυρνώντας τον Εμβιλά στη θέση του στόπερ. Στο 53’ ο Μεγιάδο παραχώρησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Βρουσάι, ο Χάμες ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 1-0. Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ στο 58’, όταν ο Χάμες βρήκε τον Γκάρι Ροντρίγκες κι εκείνος έκανε το 1-1 με πλασέ εντός περιοχής. Εν τω μεταξύ ο ΟΦη είχε χάσει και τον Ντίκο με αναγκαστική αλλαγή.

Στο 72ο λεπτό ο Τζου μπήκε στο ματς στη θέση του Μεγιάδο, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ. Σε μία φάση όπου η άμυνα του ΟΦΗ δεν λειτούργησε καθόλου σωστά, ο Μπακαμπού με κεφαλιά έκανε την ανατροπή για τον Ολυμπιακό, βάζοντάς τον μπροστά στο σκορ στο 81’.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ έψαξε τον τρόπο να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Μπείτε στο Live Blog του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook