Σε γήπεδο καμίνι έτοιμος να τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (16:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) σε ένα γεμάτο «Γεντί Κουλέ» και είναι έτοιμος να παλέψει για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη από τον περσυνό πρωταθλητή Ολυμπιακό είναι ο ΟΦΗ, που με την βοήθεια του κόσμου του που θα γεμίσει το «Γεντί Κουλέ», θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, και ο ΟΦΗ θέλει να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του παίρνοντας τη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους. Στην αποστολή του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μεσάκ Τζου, ενώ με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έμεινε εκτός ο Πασαλίδης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju.

Από την άλλη, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook