Tα must win παιχνίδια στο Ηράκλειο και ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι και το φινάλε του πρώτου γύρου αυτά που έρχονται στο Ηράκλειο είναι όλα στα μέτρα του και πρέπει να τα πάρει.

Με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται ο κύκλος των ντέρμπι στο Ηράκλειο και πλέον εκείνα που ακολουθούν, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, είναι στο χέρι του ΟΦΗ και εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον να τα κερδίσει όλα και να ανέβει βαθμολογικά.

Η κομβική σημασία της εκμετάλλευσης της έδρας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτούμε πως είναι αναμετρήσεις που τα αποτελέσματα τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διεκδίκηση της εισόδου στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Με εξαίρεση εκείνο με τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ υποδέχτηκε μέχρι τώρα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ακολουθεί ο Ολυμπιακός ωστόσο στην συνέχεια θα υποδεχτεί διαδοχικά Λαμία, Ιωνικό και Λεβαδειακό οπότε και είναι υποχρέωση να γίνει το 3Χ3=9 και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς εκτός Κρήτης όπου βέβαια με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκείνα με Άρη και ΑΕΚ είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook