Tα πρώτα δείγματα γραφής του Τζου: Εξτρέμ με καλή τεχνική κατάρτιση και σουτ από παντού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O 23χρονος Πορτογάλος προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και το Gentikoule καταγράφει τα πρώτα δείγματα γραφής του.

Το Gentikoule βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε στο “Βαρδινογιάννειο” παρουσία των ΜΜΕ και ο Μεσάκ Τζου τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε την Τετάρτη πως είναι πλέον έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στην αποστολή του ΟΦΗ – εφόσον κρίνει ο Νίκος Νιόπλιας πως είναι σε θέση να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης και στο δίτερμα που ακολούθησε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως εξτρέμ, παίζοντας κυρίως στην δεξιά πλευρά ενώ αγωνίστηκε και στην αριστερή. Πήρε πρωτοβουλίες, δείχνοντας ικανότητα στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός, ζητούσε συνεχώς μπάλα από τους συμπαίκτες του και ένα στοιχείο που ξεχώρισε από την παρουσία του 23χρονου είναι το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης που τον χαρακτηρίζει.

Επιχείρησε αρκετές φορές να απειλήσει τον τερματοφύλακα με σουτ από πολλές διαφορετικές θέσεις ενώ όταν πατούσε περιοχή, σήκωνε το κεφάλι σημαδεύοντας συμπαίκτες του που ήταν ελεύθεροι προκειμένου να δημιουργήσει φάσεις για εκείνους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook