Απόφαση του νέου τεχνικού διευθυντή η στελέχωση ή μη του τμήματος σκάουτινγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μάρκο, οι αποφάσεις για την στελέχωση ή όχι του τμήματος σκάουτινγκ θα παρθούν από τον τεχνικό διυθυντή που θα προσληφθεί από τον ΟΦΗ.

Οι περιπτώσεις των Δημήτρη Μάρκου και Αλέξη Αλεξούδη είναι δύο εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και δεν έχουν καμία σχέση η μια με την άλλη. Στην περίπτωση του Αλέξη Αλεξούδη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Γιάννη Σαμαρά, ήταν απόφαση του club να χωρίσουν οι δρόμοι τους ενώ σε εκείνη του Δημήτρη Μάρκου έγινε συγκεκριμένη πρόταση προς τον απερχόμενο επικεφαλής του τμήματος που δεν δέχτηκε ο τελευταίος με αποτέλεσμα να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Πλέον, σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα, τμήμα σκάουτινγκ δεν υφίσταται και αν θα προκύψει, αυτό είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τον τεχνικό διευθυντή που πρόκειται να προσλάβει ο ΟΦΗ. Άλλωστε, έχουμε γράψει ξανά πως στα τέλη του Οκτώβρη με αρχές του Νοέμβρη αναμένονται οριστικές εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και όλα θα εξαρτηθούν από την δική του ατζέντα.

Εφόσον, ο άνθρωπος που επιλέξουν οι Μιχάλης Μπούσης και Μηνάς Λυσάνδρου, επιθυμεί να υπάρξει στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ τότε ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην υλοποίηση των θέλων του. Εάν σε διαφορετική περίπτωση ο άνθρωπος που επιλεγεί να έχει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος επιλέξει κάτι διαφορετικό, για παράδειγμα να εργαστεί μέσω δικών του επαφών σε διάφορες ποδοσφαιρικές αγορές, τότε εκείνος είναι που θα πάρει την τελική απόφαση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook