Ο Νιόπλιας, οι παίκτες και ο εσωτερικός προβληματισμός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συζήτηση στο “Βαρδινογιάννειο”, ο προβληματισμός για την εικόνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και η ανάληψη ευθυνών.

Όλοι γνωρίζουν εντός του ΟΦΗ πως η εικόνα στο παιχνίδι της Αρκαδίας ήταν η χείριστη. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες και η εσωτερική συζήτηση που ακολούθησε στο “Βαρδινογιάννειο” κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας είναι ένα γιατροσόφι που κάποιες φορές είναι σημαντικότερο από ότι φαίνεται.

Η… “βιντεοθεραπεία” που ακολούθησε με την ανάλυση φάσεων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τα τετ α τετ τεχνικού τιμ με πολλούς παίκτες ξεχωριστά είναι και μια λύση για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση στο τι πήγε λάθος στην Αρκαδία. Γιατί μιλάμε για λάθη τακτικά και ατομικά που έφεραν και την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Αστέρα Τρίπολης.

Και αν θέλουμε να μιλάμε με ειλικρίνεια, αυτός που μπορεί να νιώθει περισσότερο στενοχωρημένος από κάθε άλλον είναι ο ίδιος ο Νιόπλιας που έχει μάθει να βγαίνει μπροστά και να μην κρύβεται πίσω από δικαιολογίες και αυτό φάνηκε και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σημασία έχει ότι στον ΟΦΗ γνωρίζουν τι πήγε λάθος και στραβά στην Τρίπολη και τι πρέπει να γίνει προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος αφού το πρωτάθλημα προχωράει και δεν γυρίζει πίσω ο χρόνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook