Tι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Aστέρα στην Τρίπολη.

Sdna.gr: “Έπρεπε να φτάσει η 6η αγωνιστική για να γευτεί η ομάδα της Αρκαδίας την γλυκιά γεύση της νίκης. Με γκολ των Τιλίκα (19΄) – Γκαρντάφσκι (44΄) επικράτησε εύκολα 2-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και πέτυχε την παρθενική νίκη στη φετινή κούρσα της Super League – Με αμυντικά (χτυπητά) κενά οι Κρητικοί, κινήθηκαν σε χαμηλές…στροφές και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.”.

To10.gr: “Χάρη στα γκολ των Τιλίκα και Γκαρντάφσκι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά ήταν καλύτερο σε ολόκληρο το 90λεπτο, με τον Μπαρτόλο να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, «σερβίροντας» και τα δύο γκολ.”.

Sport24.gr: “Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ και πήρε ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Τιλικά και Γκαρντάβσκι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.”

Gazzeta.gr: “Με δύο ασίστ του Μπαρτόλο και ισάριθμα γκολ από τους Τιλίκα και Γκαρντάφσκι, ο Αστέρας πέτυχε στην Τρίπολη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ.”.

Sport-fm.gr: “Κακή εμφάνιση του ΟΦΗ, δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις και να φανεί απειλητικός καθ’ όλη τη διάρκεια, μένοντας μοιραία στους 4 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 7. Στην 6η αγωνιστική, όπως και πέρυσι (σσ. τότε με τον Απόλλωνα), κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Τριπολιτσιώτες.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook