Με δύο σουτ σε ένα παιχνίδι δεν πάει πουθενά ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας άνευρος , κάκιστος και χωρίς καμία φαντασία ΟΦΗ έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με κάτω τα χέρια και 2-0.

Στο πρώτο παιχνίδι που παρατάχθηκε χωρίς προβλήματα και με πλήρες ρόστερ, ο ΟΦΗ απέτυχε πλήρως στην Αρκαδία γνωρίζοντας την ήττα από τους γηπεδούχους ενώ χάρις στις επεμβάσεις του Στίβενς στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια που δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ τους γηπεδούχους με εξαίρεση δύο (!!) φάσεις σε ολόκληρο το ημίχρονο παρουσιάστηκαν νωθροί, χωρίς να υπάρχει καμία δημιουργία στο παιχνίδι τους και κυρίως επιθετικότητα ηττήθηκαν από τον Αστέρα που πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3 με κεντρικά χαφ τους Μεγιάδο, Περέα, Ντιουσέ και τους Ντίκο, Ντουρμισάι, Γκερέρο στην επίθεση. Την ίδια ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης με το 4-2-3-1 του Μεταξά και με σωστή τακτική έδωσε στον ΟΦΗ όλο το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και χτυπώντας στην αντεπίθεση κλείδωσε τη νίκη με 2-0 χάρις στα γκολ των Τιλίκα και Γκαρντάφσκι.

Οι γηπεδούχοι εγκλώβισαν τον ΟΦΗ αφού έκλεισαν τους χώρους ενώ παράλληλα ποντάροντας στην ταχύτητα παικτών όπως οι Μπαρτόλο, Τιλίκα βρήκαν τους χώρους για να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Και παρότι υπήρχε ένα ολόκληρο ημίχρονο, στην επανάληψη, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε ακόμα πιο κακός φτάνοντας στο σημείο να κάνει την πρώτη του φάση μετά από 70 λεπτά στο 80′ όταν ο Παπαδόπουλος έδιωξε το σουτ του Γκερέρο.

Mέχρι το τέλος του αγώνα, η εικόνα του δεν άλλαξε τίποτα με τον Αστέρα να κρατάει το υπέρ του προβάδισμα πολύ εύκολα, ο ΟΦΗ να είναι μέσα στο γήπεδο χαμένος αφού δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού όπως εκείνο της Τρίπολης με αποτέλεσμα να έρθει μια ήττα που αποτυπώνει πλήρως την αδυναμία του να διεκδικήσει οτιδήποτε από το γήπεδο και να χτυπάει η εμφάνιση πολλά καμπανάκια ενόψει της συνέχειας.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook