Θέλει να «σπάσει» την παράδοση στην Τρίπολη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ θέλει να «σπάσει» την αρνητική παράδοση που έχει στο γήπεδο της Τρίπολης και να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης σήμερα στις 15:00 (Live Gentikoule, Athletic Radio 104,2).

Με τους Τζον Τοράλ και Τιεβί Μπιφουμά να βρίσκονται στην αποστολή, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (02/10) στις 15:00 τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο ΟΦΗ θέλει να σταματήσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ από την άλλη οι Αρκάδες «ψάχνουν» την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι, Μπιφουμά.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Φροίξος Γρίβας και Μπρους Καμάου και οι Βασίλης Σηφάκης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Αποστολάκης, Μεσάκ Τζου και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook