Πανέτοιμος για την Τρίπολη ο Μπιφουμά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ τίθεται αμέσως στην διάθεση του Νιόπλια μιας και κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Μαρόκο κάλυψε όλο το διάστημα που δεν ήταν στο Ηράκλειο.

Ο Τιενβί Μπιφουμά μπαίνει στις προπονήσεις του ΟΦΗ από την Παρασκευή και θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή που θ’ ανακοινωθεί το Σάββατο. Το ευχάριστο με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή είναι πως μπορεί να απουσίαζε από την Κρήτη το τελευταίο 10ημερο ωστόσο αυτό δεν τον έβγαλε εκτός κλίματος αλλά αντιθέτως του δόθηκε η δυνατότητα να μπει ξανά σε ρυθμό αγώνων μιας και αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά που έδωσε η Εθνική Κονγκό.

Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα ο Κονγκολέζος εξτρέμ προπονούνταν κανονικά με τους συμπατριώτες του, οπότε δεν έμεινε πίσω από πλευράς ρυθμού, ούτε και προπονήσεων.

Σίγουρα πάντως έχει καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος των τελευταίων 10 ημερών και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όταν ήρθε, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ οπότε και η χρησιμοποίηση του, εφόσον κρίνει ο Νιόπλιας, μπορεί να γίνει και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook