Ελλαδάρα και με τριάρα επί της Β. Ιρλανδίας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ελλάδα να γουστάρεις και να την πιεις στο ποτήρι κέρδισε 3-1 την Β  Ιρλανδία και πλέον ετοιμάζεται για την μάχη πρόκρισης στο Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ παρέταξε τη «γαλανόλευκη» με σύστημα 4-3-3, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ιωαννίδη και Μάνταλο, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο Βλαχοδήμος βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Κουρμπέλης με τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση αγωνίζονται οι Πέλκας, Μασούρας και Ιωαννίδης.

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με γκολ του Πέλκα. Μετά τη σέντρα του Μπάλντοκ, ο Πίκοκ-Φάρελ έκανε κακή έξοδο και, πέφτοντας πάνω στον Φλάναγκαν έχασε την μπάλα, με τον διεθνή άσο της Χαλ να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία.

Στο 55ο λεπτό η Εθνική μας διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μασούρα, ο οποίος πλάσαρε τον Πίκοκ-Φάρελ, κάνοντας το 2-1.

Στο 80ο λεπτό ο Μάνταλος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Πίκοκ-Φάρελ, γράφοντας το 3-1.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Πέλκας (67′ Φούντας), Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας)

Βόρεια Ιρλανδία: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68′ Ντ. Τσαλρς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (77′ Φέργκιουσον), ΜακΝάιρ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (77′ ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (68′ Γουάιτ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook