“Οδύσσεια” επιστροφής για τον Μπιφουμά – Αγώνας δρόμου για την επιστροφή του στην Κρήτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διεθνής εξτρέμ του ΟΦΗ πρόκειται να αγωνιστεί σήμερα στο φιλικό του Κονγκό με την Μαυριτανία και στην ΠΑΕ προσπαθούν για την γρήγορη και άμεση επιστροφή του.

Ο Τιενβί Μπιφουμά αγωνίστηκε το προηγούμενο Σάββατο στο φιλικό που έδωσε η Εθνική Κονγκό και σήμερα δίνει το επόμενο με αντίπαλο την Μαυριτανία.

Ωστόσο λόγω του δύσκολου ταξιδιού που ακολουθεί καθώς το φιλικό γίνεται στο Μαρόκο, γίνεται αγώνας δρόμου από την πλευρά του ΟΦΗ προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να επιστρέψει στο Ηράκλειο όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά του ΟΦΗ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια και γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου ο Μπιφουμά να μην επιστρέψει στο Κονγκό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του αλλά να φύγει απευθείας από το Μαρόκο και να έρθει στην Κρήτη προκειμένου αφενός να μην επιβαρυνθεί με μεγαλύτερο ταξίδι και αφετέρου να μην ταλαιπωρηθεί ο οργανισμός του και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook