Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή Νέιρα, Τσιλιανίδη – Μέσα οι Γιαννούλης, Μαρινάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νίκος Μαρινάκης και Κώστας Γιαννούλης υπολογίζονται από τον ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής ενώ συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για το Νίκο Νιόπλια.

Με δύο προβλήματα λιγότερα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ο Νίκος Νιόπλιας είδε την Δευτέρα τους Μαρινάκη, Γιαννούλη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ωστόσο ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι Χουάν Νέιρα και Κοσμάς Τσιλιανίδης μπήκαν στο γήπεδο ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα και αυτό σημαίνει πως η κατάσταση τους παρουσιάζει βελτίωση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Μαρινάκη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, άρχισε σήμερα (25/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Nouha Dicko επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Juan Neira και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (26/9), στις 17:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook