Ο Γκερέρο, το 4-3-3 και η Τρίπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός επιθετικός έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο και η παρουσία του επαναφέρει το 4-3-3 από το Νιόπλια με κάποιες παραλλαγές.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι και είναι ξεκάθαρο πως κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή θα πάρει ξανά φανέλα βασικού παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης. Στον ΟΦΗ ποντάρουν αρκετά στον 32χρονο επιθετικό που ακόμα και απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρότι δεν ήταν έτοιμος στον μέγιστο βαθμό, κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και να τον αισθανθεί η άμυνα των φιλοξενούμενων για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η παρουσία του Ισπανού επιθετικού αλλά και το γεγονός ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει, σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, τόσο τον Μπιφουμά που έπαιξε με την Εθνική Κονγκό, όσο και τον ίδιο τον Γκερέρο του δίνει την δυνατότητα να επιστρέψει στο 4-3-3 και να προετοιμάσει κατάλληλα τον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Συν τοις άλλοις στο φιλικό με τον Γιούχτα, ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής – από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα – στον Λουίς Περέα προκειμένου ο Ισπανός χαφ να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο ΟΦΗ πάει στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που επίσης δεν είχε το ξεκίνημα που θα περίμεναν στον Αστέρα και μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα την πρώτη του νίκη. Πα’ όλα αυτά, οι Αρκάδες που δείχνουν να ψάχνουν ακόμα τα πατήματα τους, δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να… φοβίσει τον ΟΦΗ που έδειξε και απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερος και θα βελτιώνεται συνεχώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook