Τελευταία 24ωρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ερχόμενη Παρασκευή ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και για τον ΟΦΗ παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να γίνει μια τελευταία προσθήκη.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περόδος για το 2022 και ακόμα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μια τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ. Όπως έχουμε γράψει ξανά, στον ΟΦΗ εξετάζουν μια λίστα ποδοσφαιριστών που είναι διαθέσιμοι και στόχος είναι να γίνει μια προσθήκη στις θέσεις των εξτρέμ όπου υπάρχει ένα κενό μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μεχντί Ζερκάν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και σήμερα δεν έχει κλείσει το θέμα της τελευταίας μεταγραφής και φαίνεται πως υπάρχουν παίκτες που απασχολούν τον ΟΦΗ με σκοπό να γίνει μια τελευταία κίνηση ενός παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και όχι απλά για να γίνει μεταγραφή, μόνο για να γίνει.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για μια τελευταία μεταγραφή και μένει να φανεί αν στο τέλος θα βρεθεί ο εκλεκτός που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσοεπιθετική γραμμή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook