Τα δύο καλά μαντάτα από τις Αρχάνες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιστροφή του Τζον Τοράλ μετά από είκοσι ημέρες και η χρησιμοποίηση του Γκούντι Τοράρινσον στην κανονική του θέση αυξάνουν ακόμα περισσότερο το οπλοστάσιο και τις επιλογές του Νίκου Νιόπλια.

Ο Τζον Τοράλ επέστρεψε στην δράση πριν από λίγες ημέρες, για πρώτη φορά μετά την 28η Αυγούστου όταν και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ πιο ελαφρύς από ότι υπολογιζόταν και εν τέλει επιστρέφει στην δράση ένας εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ για να δώσει λύση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Ο Ισπανός χαφ έδειξε κόντρα στον Γιούχτα πως επέστρεψε δυνατός, δεν φοβήθηκε να βάλει τα πόδια του δυνατά στις μονομαχίες παρότι επρόκειτο για ένα φιλικό παιχνίδι και η παρουσία του κόντρα σττην Τρίπολη φέρνει επιπλέον επιλογές στο Νίκο Νιόπλια και παράλληλα το 4-3-3 αντί για το 5-4-1 που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν για το Νίκο Νιόπλια.

Πέραν, ωστόσο, της επιστροφής του Ισπανού μέσου, το άλλο ευχάριστο νέο για το Νίκο Νιόπλια είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Τοράρινσον. Ο Ισλανδός αριστερός μπακ έδειξε κόντρα στον Γιούχτα πως πλέον είναι έτοιμος σε πολύ μεγάλο βαθμό ώστε να βοηθήσει στην φυσική του θέση δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στην θέση μαζί με τον Μπαλογιάννη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook