Ζαχαράκης: “Θέλουμε πολύ τη νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Ζαχαράκης, με δηλώσεις του στην Nova μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι κατάλληλα προετοιμασμένος ώστε να πάρει τη νίκη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΟΦΗ στο Nova

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο…

Με τον Ολυμπιακό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κατεβήκαμε προετοιμασμένοι, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, δεν τα καταφέραμε, όμως το προσπερνάμε και κοιτάμε τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι μια δουλεμένη ομάδα με νεαρούς παίκτες,φιλόδοξους, χρειάζεται τη νίκη για την σωτηρία, όμως εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και θέλουμε πολύ τη νίκη.Σίγουρα ο Πανιώνιος θα έχει δύσκολο έργο, θα έρθει κατάλληλα προετοιμασμένος για τη νίκη γιατί βρίσκεται χαμηλά. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, είμαστε σωμένοι, έχουμε φτασει  ψηλά στη λίστα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να συνεχίσουμε έτσι.

 Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και για την πορεία του ΟΦΗ…

Είναι ένα κατόρθωμα που έχει να επιττευθει πολλά χρόνια. Εμείς όπως είπε και ο προπονητής μας κοιτάμε και κυνηγάμε να πάμε όσο πιο ψηλά και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως είπα και πριν πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι να κοιτάμε σε κάθε ματς για τη νίκη, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 Για το με ποια θέση θα είναι ευχαριστημένος…

Σίγουρα με την πορεία μας δείχνουμε πως μπορούμε να είμαστε μέσα στην πεντάδα αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αλλά κοιτάμε τουλάχιστον να βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook