Νίκη… και 6η θέση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές, η οποία πιθανόν και θα τον φέρει στην 6η θέση, θα ψάξει κόντρα στον Πανιώνιο ο ΟΦΗ, ο οποίος παρουσιάζεται απόλυτα έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι (LIVE 17:15, Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Mε τον Βαγγέλη Μάντζιο να βρίσκεται στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα βρίσκεται και στον πάγκο, οι “ασπρόμαυροι” θέλουν μόνο το τρίποντο με το οποίο θα ανέβουν και βαθμολογικά. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει προσπάθεια και δουλειά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και προσοχή στα τελειώματα των φάσεων ώστε η ομάδα να πάρει τη νίκη.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την αποστολή είναι οι:
Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος. Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος. Ζορμπάς.

Η απουσία του τιμωρημένου Παπουλή φαίνεται να φέρνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας, τον Παναγιώτη Ζορμπά. Ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής, να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα για το αρχικό σχήμα τον Ζορμπά, ο οποίος και προορίζεται για το αριστερό άκρο  της επίθεσης. Όσο αφορά τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να έχουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, δεδομένων και των επιστροφών των Ταυλαρίδη και Κάλαιτζις.Έτσι αναμένεται να δούμε ένα σχήμα με τονΒεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο να επανέρχεται στο δεξί άκρο, τον Πίτσο στο αριστερό, ενώ 0ι Ταυλαρίδης και Γεωργίου θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Ο Κάλαιτζιτς που επιστρέφει θα βρίσκεται στο κέντρο, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ. Στην επίθεση, στην κορυφή θα βρίσκεται ο Καμπάνταης, με τους Σίσιτς και να Ζορμπά να είναι στις πτέρυγες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικέι και οΧόρχε Λόπεζ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook