Απίστευτη ιστορία: Κόρη παλαίμαχου του ΟΦΗ έγινε πρόεδρος σε Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια απίστευτη ιστορία με άρωμα… ΟΦΗ αποκαλύπτεται από την ιστοσελίδα greekherald.com.au με πρωταγωνίστρια την Έριν Χατζηπέτρος.

Πρόκειται για την Ελληνίδα, με πατέρα από την Σύμη και μητέρα από την Ρόδο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο καθώς ο πατέρας της αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και πλέον είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, στην Αυστραλία χωρίζονται ανά περιοχή, του St George που έχει υπό την σκέπη της 23 ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η ίδια μιλάει στην ιστοσελίδα της ομογένειας στην Αυστραλία και αποκαλύπτει τους δεσμούς της με την Κρήτη αλλά και πως… κόλλησε το μικρόβιο με το ποδόσφαιρο λόγω του ΟΦΗ.

Όπως τονίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα greekherald.com.au, η Έριν Χατζηπέτρος ξεκίνησε να αγαπάει το ποδόσφαιρο λόγω της ενασχόλησης του πατέρα της με τον ΟΦΗ όπου σύμφωνα με εκείνη αγωνίστηκε στην ομάδα ενώ η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη το 1971 και αργότερα μετανάστευσε η οικογένεια στην Αυστραλία.

Η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, άθλημα που αγαπούσε από νεαρή ηλικία, μετά τον θάνατο του πατέρα της και του αδερφού της θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την δική τους μνήμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook