Δίνει φιλικό στις Αρχάνες για να μείνει σε… εγρήγορση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί από τον Γιούχτα στις 17.30 (live streaming – GENTIKOULE, athleticradio.gr) στις Αρχάνες, σε ένα φιλικό, όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Τοράλ, αλλά οι νεοαποκτηθέντες (Περέα, Γκερέρο).

Ο ΟΦΗ θέλει να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα το προσεχές Σ/Κ (24-25/9) γι΄αυτό και έκλεισε φιλικό σήμερα (live streaming – GENTIKOULE, athleticradio.gr) με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Στον αγώνα αυτόν θα επιστρέψει στην δράση ο Τοράλ, ενώ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεοαποκτηθέντες (Περέα, Γκερέρο). 

Χθες (22/9) οι Τοράρινσον και Μπουζούκης προπονήθηκαν κανονικά.  Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν και οι Ντιουσέ – Καμάου, με τους Γιαννούλη, Μαρινάκη και Νέίρα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο  Τσιλιανίδης συνέχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Samer Almohaimmed, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, ενώ απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma και o Nouha Dicko, ο οποίος έχει άδεια.

Στην αποστολή για τον σημερινό (23/9) φιλικό αγώνα με τον Γιούχτα, συμπεριλήφθηκαν οι:

Σωτηρίου, Μανδάς, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Πασαλίδης, Διαμαντής, Yohou, Perea, Στάικος, Toral, Μπουζούκης, Kamau, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Guerrero, Durmishaj, Ζαχαριουδάκης και Almohaimmed.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook