Φαλατάχ και Αλμοχαϊμέντ μιλούν για την μεταγραφή τους στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Σαουδική Αραβία που αποκτήθηκαν από τον ΟΦΗ, μίλησαν για το νέο κεφάλαιο της καριέρας τους.

Οι δύο παίκτες από τη Σαουδική Αραβία αποκτήθηκαν από τον ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από την χώρα. Φαλατάχ και Αλμοχαϊμέντ μίλησαν για την μεταγραφή τους στον ΟΦΗ, λέγοντας το δικό τους «ευχαριστώ» στους υπεύθυνους του προγράμματος υποτροφιών.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ραϊάν Φαλατάχ: «Ολοκλήρωσα την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Λαμβάνω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ που συμφώνησαν να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ευρώπη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υπουργείο Αθλητισμού για την συνεχή υποστήριξή του.

Επίσης ευχαριστώ και ευγνωμονώ το πρόγραμμα υποτροφιών της Σαουδικής Αραβίας που αναπτύσσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο, που εκπροσωπεί η μεγαλειότητα του πρίγκιπα Abdulaziz Bin Turki Al Faisal, ο Γενικός διευθυντής του προγράμματος, κύριος Hisham Tashkandy και ευχαριστώ όλους τους υπεύθυνους αυτού του εξαιρετικού προγράμματος που μου έδωσαν την ευκαιρία να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ευρώπη».

Σαμέρ Αλμοχαϊμέντ: «Πήγα στον ΟΦΗ της Ελληνικής Super League για δύο σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τη διοίκηση της Αλ Νασρ για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια όλης της καριέρας μου. Επίσης ευχαριστώ το Saudi Scholarship Program Developing for Football Talent για όλα όσα μου έχουν δώσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook