Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στίβενς
Δεν ήταν σταθερός, δείχνει να χρειάζεται δουλειά με την μπάλα στα πόδια, παρ’ όλα αυτά κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ στην φάση του Αουγκούστο στο 0-1.

Λάρσον
Ο Σουηδός στο πρώτο ημίχρονο ξεσήκωσε το γήπεδο με τις εμπνεύσεις του, την ταχύτητα του και την ορμητικότητα του απέναντι στον Βιεϊρίνια. Παίκτης μεγάλης κλάσης που το απέδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μπαλογιάννης
Αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά με τον Νάρέϊ με τον Γερμανό να βγάζει φάσεις μόνος του ενώ επιθετικά είχε μια πολύ καλή ασίστ που δεν έγινε γκολ στον Ντιουσέ.

Διαμαντής
Πέραν του γκολ που πέτυχε, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Πήγε πάνω στα μαρκαρίσματα με επιβλητικό τρόπο, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Ολιβέϊρα.

Βούρος
Ο αρχηγός του ΟΦΗ “σκούπισε” τα πάντα παίζοντας στο κέντρο της άμυνας. Κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, αλάνθαστος και πάρα πολύ χρήσιμος στο build up συμμετέχοντας στην δημιουργία του παιχνιδιού από την άμυνα.

Πασαλίδης
Επίσης σταθερός στις παρεμβάσεις του, χωρίς λάθη και με εξαιρετική συνεργασία με τους άλλους δύο στόπερ.

Μεγιάδο
Επέστρεψε και έφερε σκληράδα στην μεσαία γραμμή, αρκετή δουλειά ανασταλτικά ενώ στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πάρα πολύ και δημιουργικά.

Περέα
Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ξεχειλίζει από ποιότητα – φαίνεται από τις κινήσεις του με την μπάλα και τον τρόπο που επιτίθεται. Ξεκάθαρα περισσότερο παίκτης που παίζει στο “8” παρά στο “6”

Ντιουσέ
Κινήθηκε σε έναν άχαρο ρόλο με ξεκάθαρες εντολές από το Νιόπλια να βοηθάει ανασταλτικά. Παρ’ όλα αυτά πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, έγινε πιο επιθετικός χαφ δημιουργώντας φάσεις για τους συμπαίκτες του ενώ ο ίδιος είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Ντίκο
Ξεκίνησε ορμητικά, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Βιεϊρίνια, στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση του. Έπαιξε σαν εξτρέμ και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στο ένας εναντίον ενός.

Γκερέρο
Παρότι δεν είναι πανέτοιμος 100%, έδειξε ότι θα προσφέρει. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δυνάμεις και πίεσε την άμυνα του ΠΑΟΚ, μια καλή ευκαιρία και συνεχώς κινητικός γύρω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τοράρινσον
Ο Ισλανδός αμυντικά αντιμετώπισε ζητήματα όμως επιθετικά δείχνει πως διαθέτει ποιότητα και σωστές επιλογές αλλά και καλά χτυπήματα όπως στο κόρνερ που έφερε το γκολ της ισοφάρισης.

Στάικος
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Μπιφουμά
Ο Κονγκολέζος επίσης δεν μπορεί να κριθεί, έπαιξε σε μικρό χρονικό διάστημα.

Nτουρμισάι
Προσέφερε δύναμη και πρέσινγκ, στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε φέτος. Δείχνει ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook