Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Sdna.gr: “Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΠΑΟΚ αντί για ένα άνετο διπλό, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, δέχθηκε γκολ στο 102’ και ο ΟΦΗ πήρε το 1-1 που κρατάει τον Δικέφαλο 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή”.

To10.gr: “Τρομερό ματς στο «Γεντί Κουλέ», με τον Απόστολο Διαμαντή να… σκοτώνει τον ΠΑΟΚ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1)”.

Sport24.gr: “Ο ΠΑΟΚ κράτουσε τη νίκη στα χέρια του στο “Γεντί Κουλέ” με το γκολ του Νάρεϊ στο 8ο λεπτό όμως ο ΟΦΗ τον δάγκωσε στο φινάλε, με τον Διαμαντή να γράφει το τελικό 1-1 με δυνατή κεφαλιά στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων”

Gazzeta.gr: “Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος εναντίον του σαφώς βελτιωμένου ΟΦΗ, έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό τoυ, αλλά ο πρώην στόπερ του, Απόστολος Διαμαντής, με καρφωτή κεφαλιά στο 102′ του στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς”.

Sport-fm.gr: “Απίστευτο φινάλε στο Ηράκλειο! Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε του ΟΦΗ με τον Νάρεϊ (10′), αλλά δεν «καθάρισε» τη νίκη και ένας πρώην παίκτης του, ο Διαμαντής, τον τιμώρησε στο 102′ για το τελικό 1-1 στην Κρήτη!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook