ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΟ 101′!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν άξιζε την ήττα, πάλεψε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μέχρι τελευταία φάση και ισοφάρισε στο 101’ με κεφάλια δυναμίτη του Διαμάντη.

Σχόλιο: Μανώλης Σαρρής | Απόδοση: Πάνος Κατσαρός

Ο Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 5-4-1 και με εννέα νέα διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Στίβενς ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Λάρσον, αριστερά ο Μπαλογιάννης με τους Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη στις θέσεις των στόπερ. Περέα και Μεγιάδο έπαιζαν στον άξονα, ο Ντιουσέ κινούνταν προς τ’ αριστερά, ο Ντίκο δεξί εξτρέμ και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 7ο λεπτό είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει τα σουτ των Ντίκο και Γκερέρο. Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να παίξει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και στο 9ο λεπτό κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με το πλασέ του Νάρει. Ο ΟΦΗ μπλόκαρε για ένα δεκάλεπτο καθώς επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ όμως πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα μετά το 20ο λεπτό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Λάρσον έκανε το γύρισμα και ο Γκερέρο δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή σε κενή εστία ενώ οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου απείλησε δύο φορές με τους Αουγκούστο και Ολιβέιρα. Ο ΟΦΗ απάντησε στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με το γύρισμα του Μπαλογιάννη προς τον Ντιουσέ με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλά άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα αλλά τον ΟΦΗ να έχει βγάλει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του και το προβάδισμα των φιλοξενουμένων να μην αποτυπώνει την εικόνα του 45λεπτου.

Ο ρυθμός ήταν χαμηλός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δίχως να υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Στο 60’, οι φίλοι του ΟΦΗ άναψαν πολλά καπνογόνα, με την ορατότητα να μειώνεται και τον Σιδηρόπουλο να διακόπτει την αναμέτρηση για περίπου επτά λεπτά. Εν τω μεταξύ, ο Νιόπλιας πέρασε τον Ντουρμισάι στον αγωνιστικό χώρο για να προσπαθήσει για την ανατροπή.

Στα επόμενα λεπτά μετά την επανέναρξη ο ΟΦΗ έψαξε το γκολ, και έδειξε ανεβάζοντας τις γραμμές του ότι ήθελε να βρει την ισοφάριση. Μία φάση που έφερε πολύ ένταση στο γήπεδο ήρθε στο 76’, με τον Λύρατζη να κόβει τον Ντίκο όταν εκείνος έβγαινε μόνος του στην αντεπίθεση με φάουλ, και τον Σιδηρόπουλο να μην δείχνει καθαρή κόκκινη κάρτα, «μετατρέποντάς» την σε κίτρινη.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα μεγάλο σημείο του αγώνα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στο «κυνήγι» του σκορ. Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν 11, κυρίως λόγω της διακοπής εξ αιτίας των καπνογόνων. Εκεί, παρότι δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, ο ΟΦΗ λυτρώθηκε στο 11ο λεπτό με το γκολ του Διαμαντή! Ο αμυντικός του ΟΦΗ σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα!

Μπείτε στο Live Blog του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook