Με την αύρα του κόσμου και των νέων προσώπων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα τον ΠΑΟΚ (live 19.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει ξανά μπροστά η μηχανή του.

Μετά από μια άκρως περίεργη εβδομάδα όπου ο ΟΦΗ μπήκε σε μια νέα εποχή, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, έρχεται σήμερα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ” προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου στον ΟΦΗ θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, όπως δήλωσε και ο Νίκος Νιόπλιας στο OFI TV, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να υπολογίζει νέα πρόσωπα αφού έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ζερκάν, Περέα, Γκερέρο, Μπιφουμά που του παρέχουν επιπλέον εναλλακτικές επιλογές.

Γίνεται κατανοητό πως στον ΟΦΗ θέλουν και την βοήθεια του κόσμου με το “Γεντί Κουλέ” να δίνει ξανά την δική του βοήθεια και να αποτελεί την δύναμη πυρός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Yohou, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Diousse, Perea, Mellado, Στάικος, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Zerkane, Bifouma, Kamau, Guerrero, Dicko, Durmishaj.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook