Ξανά με 5-4-1 ο ΟΦΗ: “Χτυπάει” 11αδα ο Περέα – Για μια θέση στην επίθεση Γκερέρο, Ντουρμισάι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζει να πορεύεται με το 5-4-1 ο τεχνικός του ΟΦΗ και κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Ισπανό χαφ να διεκδικεί φανέλα βασικού.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την έκπληξη και πήρε στην αποστολή όλα τα νέα πρόσωπα (Ζερκάν, Περέα, Γκερέρο, Μπιφουμά) με τον 25χρονο Ισπανό να είναι ο μόνος από τις μεταγραφές που διεκδικεί φανέλα βασικού. Ο Λουίς Περέα από την πρώτη στιγμή που μπήκε στις προπονήσεις έδειξε πως βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν σκοπεύει να αλλάξει το 5-4-1 με διαφορετικούς προσανατολισμούς από ότι είδαμε κόντρα στον Βόλο – αφού απέναντι στον Παναιτωλικό ευδοκίμησε με αρκετή πίεση στην μπάλα, συνοχή στις γραμμές και σωστό πρέσινγκ. Ο Λουίς Περέα θα είναι το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ με τον Ισπανό κεντρικό χαφ να έχει δείξει στις προπονήσεις πολύ καλό πρόσωπο και όλα δείχνουν πως θα παίξει μαζί με τον Μεγιάδο στον άξονα ενώ ο, ένας εκ των κορυφαίων παικτών στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Ασάν Ντιουσέ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο – έκπληξη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Έρικ Λάρσον που θα πάρει την θέση του Μαρινάκη ενώ αμετάβλητη θα μείνει η κατάσταση στην άμυνα με τον Μπαλογιάννη να παραμένει αριστερά – τους Βούρο, Διαμαντή και Πασαλίδη στην άμυνα και τον Σόνι Στίβενς κάτω από τα δοκάρια. Στην μεσαία γραμμή, όπως είπαμε θεωρούνται σίγουροι οι Μεγιάδο, Περέα και όσον αφορά την επίθεση η παρουσία, στην αποστολή, των Γκερέρο, Ντουρμισάι δίνει την δυνατότητα στο Νιόπλια να διαχειριστεί διαφορετικά τα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά το Νουά Ντίκο να πηγαίνει στα άκρα και έναν εκ των δύο πρώτων να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook