Ψάχνονται στον ΟΦΗ για μια μεταγραφή ακόμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν θέλει να μείνει στην απόκτηση του Μπιφουμά και δεν αποκλείεται να κάνει μια, τελευταία, μεταγραφή κλείνοντας το ρόστερ του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Τιεβί Μπιφουμά με τον 30χρονο εξτρέμ να υπογράφει το συμβόλαιο του διάρκειας δύο χρόνων. Ωστόσο η προσθήκη του διεθνούς Κονγκολέζου εξτρέμ δεν πρόκειται να είναι η τελευταία αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ ψάχνονται για μια ακόμα προσθήκη με την οποία και θα κλείσει το ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Υπενθυμίζουμε πως από σήμερα, μέχρι και την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη είναι ανοικτό το παράθυρο των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές με τον ΟΦΗ να έχει ανοικτά ραντάρ για μια ακόμα μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει υπό την παρακολούθηση του συγκεκριμένα προφίλ ποδοσφαιριστών ώστε να τους βάλει στην ομάδα όπου μεταξύ αυτών δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα εξτρέμ δεδομένου του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης προκειμένου να υπάρχει βάθος στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Πάντως είναι σίγουρο ότι ο ΟΦΗ έχει τα μάτια του ανοικτά στην αγορά των ελεύθερων παικτών, κυρίως εκτός Ελλάδας καθώς πλέον εντός των ελληνικών συνόρων δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να είναι άξιο αναφοράς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook