Video | Μπιφουμά: “Ο ΟΦΗ μου προσφέρει το να βρίσκομαι σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και πανέτοιμος να βοηθήσει, ο Τιέβι Μπιφουμά στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ εμφανίστηκε χαρούμενος που βρίσκεται στο Ηράκλειο. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Κονγκολέζου εξτρέμ.

Ο 30χρονος εξτρέμ αρχικά είπε πως: “Έχω φίλους που τους γνωρίζω πολλά χρόνια όπως το Ντίκο για το club, για τα πάντα και όταν ήμουν στην Λας Πάλμας θυμόμουν την Κρήτη και πιστεύω πως είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την οικογένεια μου. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχο να είναι μέσα στις έξι καλύτερες της χώρας, έπαιξα στην Κίνα για τα λεφτά, εδώ δεν ήρθα για τα χρήματα. Γνωρίζω τον Γιοχού και το Ντιουσέ μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Ήρθα σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει να παίξω ποδόσφαιρο και δεν ήρθα για τα χρήματα και για μένα είναι σημαντικό να βρίσκομαι σε μια ομάδα να έχει ψηλούς στόχους”

Και στην συνέχεια σε ότι έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας του συμπλήρωσε πως: “Αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και όποτε μου ζητήθει να μπω και να βοηθήσω. Τώρα είναι σημαντικό να να γνωρίσω τον προπονητή, το τεχνικό τιμ. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αυτό θέλω να κάνω τώρα και να το δείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook