Ανανέωσε ο Σηφάκης και πάει δανεικός στον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o 21χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ αφού υπέγραψε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024 θα παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Με την φανέλα του Εργοτέλη θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Σηφάκης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Εργοτέλης ζήτησε από τον ΟΦΗ τον 21χρονο τερματοφύλακα ώστε να τον αποκτήσει δανεικό ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Οι δύο ομάδες, αφού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα έχει την δυνατότητα να παίξει βασικός και σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κατέληξαν σε συμφωνία. Μάλιστα επειδή το συμβόλαιο του Βασίλη Σηφάκη έληγε το καλοκαίρι του 2023, ο νεαρός γκολκίπερ υπέγραψε σήμερα την πρόωρη επέκταση του μέχρι το 2024 καθώς στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και δεν ήθελαν να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που μπορεί φέτος να ήταν τέταρτος στην ιεραρχία των γκολκίπερ του ΟΦΗ πίσω από Στίβενς, Μανδά και Σωτηρίου ωστόσο τα προσόντα του και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητα και του δίνεται η δυνατότητα ν’ αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες παίζοντας στον Εργοτέλη και την Superleague 2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook