ΟΦΗ: Κινείται και για εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την μεταγραφή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ο ΟΦΗ κλείνει το κενό στην κορυφή της επίθεσης και κινείται για μια μεταγραφή ακόμα στην θέση του εξτρέμ.

Η απόκτηση του Ισπανού επιθετικού αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με την υπογραφή του συμβολαίου του για τον επόμενο χρόνο ωστόσο στον ΟΦΗ προσπαθούν να να προχωρήσουν σε ακόμα μια μεταγραφή και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα εξτρέμ. Ο ΟΦΗ με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να βρίσκεται στα πιτς, ουσιαστικά έχει απομείνει με μοναδικό καθαρόαιμο winger τον Μεχντί Ζερκάν.

Δεδομένα ο ΟΦΗ ψάχνεται ήδη και έχει ξεκινήσει η προεργασία για την μεταγραφή ενός ακόμα παίκτη και όλα είναι ανοικτά στην παρούσα φάση. Στον ΟΦΗ θέλουν να πάρουν ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να παίξει άμεσα και στο πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή, και να επωφεληθεί την διακοπή που ακολουθεί μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Η κίνηση για την απόφαση ενός εξτρέμ έχει αποφασιστεί και υπάρχουν διάφορες επιλογές που βρίσκονται υπ’ όψιν του Νίκου Νιόπλια που βρίσκεται σε επαφές με τον Μηνά Λυσάνδρου εξετάζοντας μια λίστα από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook