ΟΦΗ: Στο στόχαστρο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέιρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις και παλεύει να φέρει στο Ηράκλειο παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και συγκεκριμένα τον Ισπανό Μιγκέλ Άνχελ Γκερέιρο.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως αυτήν την στιγμή ο βασικός υποψήφιος (δίχως να είναι ο μόνος) για την θέση του επιθετικού του ΟΦΗ. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2019 – 2020 ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Σεκούντα Ντιβιζιόν με την Ίμπιθα όπου μέτρησε μια γεμάτη χρονιά με 36 παιχνίδια, 2 γκολ και 3 ασίστ.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του ΟΦΗ και παράλληλα τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής αρέσουν αρκετά στο Νίκο Νιόπλια και θεωρούν στην ομάδα ότι είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά την επίθεση.

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ίμπιθα στις 2 Σεπτεμβρίου ωστόσο την ίδια ώρα, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος φέρεται να είχε καταγγείλει την απόφαση της διοίκησης καθώς επέλεξε να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική σεζόν στην Ισπανία με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων της πατρίδας του όπως αυτό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αλλά και η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η επιλογή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σίγουρα είναι μια περίπτωση επιθετικού που μπορεί να δώσει άλλη πνοή στην επίθεση του ΟΦΗ με τον 32χρονο Ισπανό να έχει μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και τα κατάλληλα στοιχεία για να βοηθήσει άμεσα και εφόσον κλείσει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κοντολογίς φαίνεται ότι μπαίνουμε σε ημέρα εξελίξεων καθώς δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να βγαίνει “λευκός καπνός” μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να είναι η κορυφαία επιλογή του ΟΦΗ ενώ δεδομένα υπάρχουν και εναλλακτικές που είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε περίπτωση που δεν βγει αυτή του Ισπανού επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook