Στον δρόμο της επιστροφής Μεγιάδο, Ντουρμισάι – Δύσκολα ο Μαρινάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται θα μετρήσει τρεις επιστροφές ενώ αντιθέτως θεωρείται δύσκολη η συμμετοχή του Νίκου Μαρινάκη.

Μιγκέλ Μεγιάδο και Φιορίν Ντουρμισάι αισθάνονται ήδη πολύ καλύτερα και φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό τα προβλήματα για το Νίκο Νιόπλια δείχνουν να μειώνονται αντί ν’ αυξάνονται. Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το βασικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ που αποχώρησε από τον Βόλο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, παρότι η κατάσταση του ήταν βελτιωμένη και θα μπορούσε να παίξει για λίγο με τον Παναιτωλικό λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ώστε να αποφύγει και μεγαλύτερη ζημιά.

Το σημαντικό είναι ότι πλέον ο Μιγκέλ Μεγιάδο νιώθει πολύ καλύτερα, η κατάσταση του είναι αρκετά βελτιωμένη και έβγαλε το μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν θα είναι διαθέσιμος και ο Φιορίν Ντουρμισάι που παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να χάσει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Και εκείνος προπονήθηκε χωρίς να βγάλει ενοχλήσεις ενώ ήδη η κατάσταση του ήταν καλή εδώ και μια εβδομάδα.

Απεναντίας όλα δείχνουν πως ο Νίκος Μαρινάκης δύσκολα θα είναι στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ αισθάνεται ενοχλήσεις ψηλά στο δεξί του πόδι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αντιθέτως το χτύπημα που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουζούκης στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook