Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ζερκάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τρίτης ενώ αυξάνονται οι ελπίδες για τον Μιγκέλ Μεγιάδο που πήρε σε μέρος της προπόνησης.

Στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια τέθηκε ο Μεχντί Ζερκάν και μένει να φανεί αν ο προπονητής του ΟΦΗ τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα ο Μιγκέλ Μεγιάδο, όπως και οι Ντουρμισάι, Πασαλίδης, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης που έγινε στο ΒΑΚ ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Μαρινάκης, Μπουζούκης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τον Mehdi Zerkane να προπονείται κανονικά και τους Miguel Mellado, Fjorin Durmishaj και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/9).

Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Jon Toral ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Νίκο Μαρινάκη, Γιάννη Μπουζούκη και Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (14/9), στις 10:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook