Υπόθεση επιθετικού: Οι στόχοι έχουν βρεθεί – Εν αναμονή των απαντήσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπόθεση του επιθετικού είναι εκείνη που απασχολεί μεταγραφικά τον ΟΦΗ με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να έχουν οριοθετηθεί.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση απόκτησης του επιθετικού και ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Πως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει με μεταγραφή παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα ενώ από εκεί και πέρα θα κινηθεί στην αγορά των ελεύθερων που είναι διαθέσιμοι. Ακόμα και την ίδια μέρα να μείνει ελεύθερος κάποιος, ο ΟΦΗ μπορεί να τον υπογράψει την επόμενη – δηλαδή στις 16 του μήνα.

Μοναδικό ζητούμενο αποτελεί για τον ΟΦΗ η έλευση ενός επιθετικού που θα έχει παιχνίδια στα πόδια του κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα θα είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα για το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, πρόκειται για παίκτες που ήδη έχουν δεχτεί προτάσεις και στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναμονή των απαντήσεων τους ενώ έχει δημιουργηθεί λίστα ώστε σε περίπτωση που δεν προχωρήσει μια περίπτωση, να πάνε αμέσως στον ΟΦΗ στην επόμενη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook