Αφιέρωμα της ΑS στον Λουίς Περέα: “Ο ΟΦΗ του δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ισπανίας, η AS της Μαδρίτης κάνει εκτενή αναφορά στην μεταγραφή του 25χρονου κεντρικού χαφ στον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός κεντρικός χαφ αποτελεί το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ στον οποίο θ’ αγωνίζεται ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο από την Λεγκανές. Η μετακίνηση του Λουίς Περέα στον ΟΦΗ προκάλεσε αρκετό “θόρυβο” στην Ισπανία καθώς η μεταγραφή του στην Λεγκανές το καλοκαίρι του 2020 αποτέλεσε, τότε, την ακριβότερη αγορά παίκτη στην ιστορία του Ισπανικού συλλόγου. Η Λεγκανές πλήρωσε 3 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Οσασούνα με τον Λουίς Περέα αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους χαφ της Secunda Division και στην Οσασούνα είχαν πολύ ψηλές προσδοκίες για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα στην AS φιλοξενούνται και δηλώσεις, δίχως να κατονομαστεί, μέλους του τεχνικού τιμ της Leganes όπου τονίζεται πως “το πρόβλημα δεν ήταν του Λουίς αλλά της Λεγκανές που πλήρωσε 3 εκ. ευρώ για εκείνον. Ο Λουίς είναι καλός παίκτης αλλά το βάρος και η πίεση του να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι άξιζε αυτά τα χρήματα, δεν τον βοήθησε.

Μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα της AS πως ο χρόνος συμμετοχής του Περέα μειωνόταν στην Λεγκανές με αποτέλεσμα να έρθει το φετινό καλοκαίρι και ο δανεισμός του στον ΟΦΗ. Ακόμα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ένας από τους λόγους της αποχώρησης του Περέα από την Λεγκανές ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με αποτέλεσμα η διοίκηση του να επιθυμεί την αποχώρηση του προκειμένου να ελαφρύνει το μπάτζετ.

Η AS τονίζει πως “στην Ελλάδα εύχεται και ελπίζει πως θα αναγεννηθεί και θα θυμίσει που έλαμψε στην Αλκορκόν, ένας δυνατός παίκτης με ταχύτητα, που πατούσε την αντίπαλη περιοχή και μπορούσε να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του. Στοιχεία που δεν τα έδειξε συχνά στην Λεγκανές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook