ΟΦΗ: Καταλήγει στον εκλεκτό για την επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το πρωί της Κυριακής στον ΟΦΗ βρίσκονται σε φουλ διεργασίες για να κλείσει το θέμα του επιθετικού με σκοπό να γίνει προσθήκη παίκτη που θα τεθεί αμέσως στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Άμεσα και δίχως πρόθεση να χαθεί καθόλου χρόνος μιας και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Αυτήν την στιγμή επείγει και άμεσα η απόκτηση ενός επιθετικού που θα δώσει την λύση στο επιθετικό πρόβλημα και ήδη από το πρωί της Κυριακής έχουν ξεκινήσει οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα σκοπός είναι να κλείσει άμεσα η μεταγραφή ωστόσο την ίδια ώρα επιθυμούν στον ΟΦΗ να γίνει μια σωστή επιλογή και όχι με βιασύνη που θα στοιχήσει στην ομάδα μέσα στην επόμενη χρονιά. Δεν αποκλείεται, μόλις κλείσει και το θέμα του επιθετικού, να γίνει και άλλη προσθήκη αν και αυτό θα εξαρτηθεί με την μορφή των προβλημάτων που αυτήν την στιγμή οι τραυματισμοί έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Πάντως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και άλλη μεταγραφή όμως αυτήν την ώρα επείγει η απόκτηση ενός επιθετικού και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Οι επαφές γίνονται από τους ανθρώπους του ΟΦΗ σε συνεργασία με το Νίκο Νιόπλια έχοντας στην λίστα τους συγκεκριμένα προφίλ παικτών προκειμένου ο παίκτης που θα έρθει, να μπει άμεσα και δίχως καμία χρονοτριβή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook