Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νιόπλια – Έπονται και άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ ξεκίνησαν άμεσα τις διεργασίες για την συνέχεια της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Νίκο Νιόπλια να έχει πλήρη εμπιστοσύνη από την διοίκηση.

Είναι προφανές πως μετά την χθεσινοβράδινη ανακοίνωση που έκανε γνωστή την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά, πως οι αλλαγές θα έχουν και συνέχεια σε ότι αφορά την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήδη στην ΠΑΕ από το πρωί της Κυριακής έχουν σηκώσει τα μανίκια προκειμένου με ψυχραιμία και σωστές παρεμβάσεις να βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης και της ιδιοκτησίας του ΟΦΗ, κάτι που βέβαια δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, με σκοπό να ανατραπεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα με την μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές που αφορούν την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος με σίγουρες προσθαφαιρέσεις σε επιμέρους κομμάτια ώστε άμεσα να βρεθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν την βελτίωση σε όλους τους τομείς. Οι αλλαγές δεν αφορούν το τεχνικό τιμ που παραμένει ίδιο αλλά ενδεχομένως να αφορά άλλους τομείς όπως το τμήμα σκάουτινγκ.

Σε ότι αφορά την θέση του τεχνικού διευθυντή και το πως θα λειτουργήσει ο ΟΦΗ σε αυτόν τον τομέα που είναι καίριος και αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, είναι προφανές πως αυτήν την ώρα δεν αποτελεί άμεση ανάγκη. Άλλωστε με μερικά 24ωρα να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η εύρεση ενός τεχνικού διευθυντή δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα αφού δεν υπάρχει χρόνος πλέον. Συν τοις άλλοις ακολουθεί το Νοέμβρη μια διακοπή διάρκειας 40 ημερών όπου υπάρχει όλος ο χρόνος, με ψυχραιμία, ν’ αποφασιστεί το μοντέλο διοίκησης σε αυτόν τον τομέα ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook