Η “καυτή πατάτα” της επόμενης μέρας στον Λύσανδρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ αναλαμβάνει πλέον να τρέξει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα. Από την λειτουργία της ΠΑΕ μέχρι εκείνη των τμημάτων υποδομής.

Η αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά αφήνει ένα μεγάλο κενό στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ και πλέον ο Μηνάς Λυσάνδρου καλείται να πάρει σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις και μάλιστα τάχιστα.

Με πέντε ημέρες να απομένουν για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και το ρόστερ να παραμένει γυμνό και παντελώς αποψιλωμένο χρόνος δεν υπάρχει αλλά αντιθέτως τα 24ωρα που απομένουν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Τα κενά που υπάρχουν είναι αρκετά και ενώ επείγει η απόκτηση ενός επιθετικού που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν αρκετά ζητήματα που χρειάζονται άμεσες αποφάσεις όπως το τι θα γίνει με τις ακαδημίες και εδώ προκύπτουν σημαντικά ζητήματα.

Πρώτο και πιο σημαντικό ζήτημα είναι το πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Επιθετικός, εξτρέμ – είναι θέσεις που οι προσθήκες τους επείγουν άμεσα και δίχως να υπάρξει καμία χρονοτριβή.

Ωστόσο το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ποιος και αν θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει πίσω του, στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, ο Γιώργος Σαμαράς. Θα προχωρήσει ο ΟΦΗ σε πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ή θα επωμιστεί το βάρος των μεταγραφών ο ίδιος ο Μηνάς Λυσάνδρου; Με τον χρόνο να τρέχει και να μην υπάρχει καθόλου περιθώρια, είναι άγνωστο αν η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει τώρα στην πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή αφού έτσι και αλλιώς χρόνος δεν υπάρχει για να δημιουργηθεί συντονισμός στα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι που έχουν στελεχώσει τις ακαδημίες της ΠΑΕ είχαν έρθει στον ΟΦΗ μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά, ήταν προσωπικές του εισηγήσεις και στελέχη – προπονητές όπως ο Σάββας Κωφίδης βρίσκονται στο Ηράκλειο από τον Οκτώβριο του 2018. Πλέον μετά την παραίτηση του Γιάννη Σαμαρά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι που στελεχώνουν τόσο τις ακαδημίες της ΠΑΕ, όσο και το τμήμα σκάουτινγκ όπως οι Δημήτρης Μάρκος και Αλέξης Αλεξούδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook