Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τα… απόνερα της

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Eξελίξεις έφερε στον ΟΦΗ, η ήττα από τον Παναιτωλικό (2-1), αφού αργά το βράδυ του Σαββάτου (10/9) παραιτήθηκε ο Γιάννης Σαμαράς, ενώ αποχωρεί από την ομάδα και ο Γιώργος Σαμαράς.

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΟΦΗ, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα και τις τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και πλέον η ομάδα θα πορευτεί χωρί;ς του Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, που αποχώρησαν.

Όπως αναφέρεται στη μεταμεσονύχτια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή. Στην συνέχεια, μετά από συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τον Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του δεύτερου με την ομάδα.

Όλα αυτά μετά την ήττα από Παναιτωλικό (2-1) ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στην συνέντευξη Τύπου, που μίλησε για καθυστέρηση στις μεταγραφές:

“Δεν μπορούμε να παίζουμε χωρίς σέντερ φορ. Eίχαμε έναν μικρό αριθμό παικτών στην Ολλανδία, δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσες και αφού έρχονται τα παιχνίδια ακολουθούν οι τραυματισμοί. Από τις 7 Αυγούστου όταν έκανα χιούμορ, περίμεναμε τρεις μεταγραφές, οκ δεν ήρθαν.Όλοι έχουμε την ευθύνη. Δεν είμαστε έτοιμοι”.

Σήμερα (11/9) αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του Περέα, που βρέθηκε χθες βρέθηκε στο “Θ. Βαρδινογιάννης’, με τον Νίκο Νιόπλια να δηλώνει οτι θα είναι έτοιμος, ενώ για τον Ζεερκάν ανέφερε οτι είχε να παίξει καιρό και δεν είναι ακόμα το επίπεδο του να παίξει σε επίπεδο Superleague 1!

Όσον αφορά στον Μαρινάκη σήμερα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook