Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στίβενς
Δεν απειλήθηκε καθόλου, ξεκάθαρη η ευθύνη του στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού όπου παρότι έγινε με χαμηλή ταχύτητα ο Ολλανδός έπεσε πολύ καθυστερημένα.

Μαρινάκης
Αμυντικά είχε κακή τοποθέτηση στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα να έρθει το προβάδισμα των φιλοξενουμένων. Επιθετικά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Μπαλογιάννης
Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι που επιβραβεύτηκε με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε. Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα με τους ταχύτατους επιθετικούς του Παναιτωλικού, επιθετικά έκανε ότι μπορούσε.

Βούρος
Εξαφάνισε τον Καρέλη, αλάνθαστος με σωτήριες παρεμβάσεις στην άμυνα του ΟΦΗ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαμαντής
Αλάνθαστος για ακόμα ένα παιχνίδι, βρήκε χώρο και προωθούσε το παιχνίδι του ΟΦΗ από την δεξιά πλευρά όπου βρήκε την δυνατότητα ν’ ανεβάσει αρκετές φορές την μπάλα προς τα χαφ.

Πασαλίδης
Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση, δεν είχε προβλήματα με τους μεσοεπιθετικούς του Παναιτωλικού και είχε καλή χημεία με Βούρο, Διαμαντή.

Ντιουσέ
Ο Σενεγαλέζος έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι, επιβλητικός στο κέντρο και αλάνθαστος για 75 λεπτά. Προωθούσε το παιχνίδι του ΟΦΗ με ασφάλεια, έκοβε και έραβε μέσα στο γήπεδο.

Στάικος
Μετά από ένα πρώτο τέταρτο που έψαχνε χημεία με τον Ντιουσέ, πήγε καλά με ελάχιστες λάθος μεταβιβάσεις.

Τοράρινσον
Πάλεψε αρκετά, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει καλύτερη εικόνα ενώ κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ακόμα πιο επιθετικός στην εικόνα του προς το αντίπαλο μπακ.

Μπουζούκης
Προσπαθεί να βρει την θέση του μέσα στο γήπεδο παίζοντας ως δεξιός χαφ. Αρκετές φορές συνέκλινε προς τον άξονα δίχως επιτυχία.

Ντίκο
Παρότι απομονωμένος στην επίθεση του ΟΦΗ, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τα έδωσε όλα με ατελείωτο πρέσινγκ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Καμάου
Έπαιξε εξ’ ανάγκης ως δεξιός μπακ, δεν προσέφερε τίποτα.

Γιοχού
Βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς, κέρδισε όλες τις ατομικές μονομαχίες.

Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης
Μπήκαν για να πιέσουν την αντίπαλη άμυνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook