Νιόπλιας για την καθυστέρηση στις μεταγραφές, την δυσαρέσκεια του κόσμου και για όλα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα πάντα στην συνέντευξη τύπου, από την εξήγηση για τους τραυματισμούς, την καθυστέρηση στις μεταγραφές και τις αντιδράσεις του κόσμου του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μας λείπει η ποιότητα, όταν στραβώσει ένα παιχνίδι τότε χρειάζεται η ποιότητα. Από το παιχνίδι με τον Βόλο και μετά γύρισε ο Μπαλογιάννης και χάσαμε τρεις παίκτες (Γιαννούλη, Λάρσον, Μεγιάδο) που έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν ένα τέτοιο παιχνίδι. Η δική μου εξήγηση είναι ότι είχαμε έναν μικρό αριθμό παικτών στην Ολλανδία, δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσες και αφού έρχονται τα παιχνίδια ακολουθούν οι τραυματισμοί. Είναι μια 11αδα, είναι ο Γιοχού που προσπαθεί να προσαρμοστεί, ο Καμάου που επιστρέφει από τον τραυματισμό και δύο παιδιά από την Κ19 για να τα βοηθήσουμε και όχι να μας βοηθήσουν και μπράβο τους που ανταποκρίνονται. Σήμερα τα παιδιά έκαναν προσπάθεια, μας λείπει η ποιότητα, αυτήν την στιγμή όλοι είναι τραυματίες, το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε ότι αφορά τους τραυματισμούς. Επαναλαμβάνω στην Ολλανδία ήταν μικρός ο αριθμός των παικτών, περιμέναμε να μπουν παίκτες για να ξεκουράσουν τους άλλους, αυτοί που ήταν έφαγαν όλη την προπόνηση, τα φιλικά παιχνίδια. Φανταστείτε πως βάλαμε το Ντίκο που δεν ήταν έτοιμος και σκεφτόμασταν πως να τον προφυλάξουμε. Ούτε του Μαρινάκη είναι σοβαρό, ούτε του Τοράρινσον είναι κάτι σοβαρό. Ο Περέα θα είναι έτοιμος, έπαιζε σε ομάδα, το άλλο παιδί δεν μπορεί να παίξει αμέσως. Έκανε λίγη προπόνηση, είχε να παίξει καιρό και δεν είναι ακόμα το επίπεδο του να παίξει σε επίπεδο Superleague 1. Μπορούμε να έχουμε στις 10 Σεπτεμβρίου 12 παίκτες αυτού του επιπέδου; Θα μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι, ε δεν είμαστε έτοιμοι.

Το πρώτο που περιμέναμε να πάρουμε είναι σέντερ φορ. Δεν μπορούμε να παίζουμε χωρίς σέντερ φορ. Αξίζαμε σήμερα κάτι καλύτερο, ήμασταν καλύτεροι, ο Παναιτωλικός έκανε πέντε αλλαγές και εμείς κάναμε αναγκαστικές αλλαγές και να περιμένουμε τα μικρά παιδιά. Ποιος έχει την ευθύνη; Όλοι έχουμε την ευθύνη. Ούτε ο προπονητής, ούτε ο ποδοσφαιριστής δεν θα βγει να πει αναλαμβάνω την ευθύνη. Το άθλημα είναι ομαδικό, ο προπονητής έχει πάντα την ευθύνη από την ομάδα που υπογράφει. Τι είναι το ποδόσφαιρο; Πάντα θα λέμε ποιος φταίει και ποιος φταίει; Φυσικά και έχουμε την ευθύνη. Να βγαίνουμε συνέχεια να το λέμε ότι έχουμε ευθύνη; Όλοι την έχουμε. Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει διακοπή, οι τραυματίες θα γυρίζουν και φυσικά και θα έχει άλλη εικόνα η ομάδα. Τους περσινούς να είχαμε, είμαστε άλλη ομάδα. Ο Τοράλ, ο Νέιρα, ο Λάρσον είναι παίκτες που έχουν εμπειρία και προσωπικότητα και μπορούν να τραβήξουν την ομάδα και να καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους. Τι να ελπίζουμε αν δεν γυρίσουν οι παίκτες; Να σας κοροϊδεύω; Ότι θα είμαστε άλλοι με τον ΠΑΟΚ; Αυτοί θα είμαστε.

Αν συνεχίσεις να χάνεις βαθμούς τότε θα βγεις έξω από τον στόχο σου. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αν ξεκινήσουμε και πάμε πίσω από τις 7 Αυγούστου όταν έκανα χιούμορ, περίμεναμε τρεις μεταγραφές, οκ δεν ήρθαν. Οι άνθρωποι ψάχνουν κάτι καλό και μετά τον Βόλο μας βγήκαν έξω όλοι οι παίκτες. Ήρθε ο Τοράρινσον, τραυματίας, ο Μπαλογιάννης τραυματίζεται που είναι καλός, ο Ντίκο είμαστε με την ψυχή στο στόμα μην πάθει τίποτα. Από τους πιο ξεκούραστους παίκτες είναι ο Βούρος που δεν έφαγε ζόρι στην προετοιμασία.

Μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει δίκιο ο κόσμος; Γιατί διαφορετικά ήταν τα πράγματα και ήρθαν διαφορετικά. Ότι γίνεται έξω, μεταφέρεται στα αποδυτήρια και η κατάσταση δεν είναι καλή. Όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για να δούμε τα προβλήματα μας και δεν νομίζω ότι θα έχουμε επιστροφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook